Vad vi gör

Framtidsmedia är specialister på affärsutveckling och försäljning inom media och erbjuder högkvalitativa och nytänkande marknadsföringskoncept.

vad vi gör
Specialister på affärsutveckling och försäljning

0
Anställda
0
Genomförda projekt
0
% Engagemang
01
Print

Vi har exklusiva partnerskap med Sveriges ledande mediehus. Tillsammans skapas temautgåvor med bevakning av olika branscher. Det kan t.ex vara hur digitaliseringen påverkar den svenska industrin eller vilka typ av möjligheter och fördelar det finns med att jobba inom den offentliga sektorn.Våra kunder får sedan synas med sitt varumärke i ett helt unikt sammanhang, intill ett relevant, insiktsfullt och oberoende redaktionellt innehåll.

02
Digitalt

Våra kunder syns mitt i nyhetsflödet på Sveriges största nyhetssajter. Du som kund har möjligheten att exponeras mot just din målgrupp. Vi realtidsoptimerar innehållet och håller våra kunder ajour med statistik för att säkerställa att kampanjen levererar önskat resultat.

03
Event

Vi på Framtidsmedia gör alltid vårt främsta för att skapa den mest unika kundupplevelsen. Vi jobbar med att para ihop våra kunder med deras målgrupper under fysiska möten. Vare sig det handlar om ett seminarium under Almedalsveckan, frukostmöten eller till att hålla stora bransch-events.