Stäng
Framtidsmedia

Om Framtidsmedia

 

Framtidsmedia är specialister på affärsutveckling och försäljning inom media och erbjuder högkvalitativa och nytänkande marknadsföringskoncept inom två huvudområden: rekryteringsmarknadsföring och riktad marknadsföring.

Rekryteringsmarknadsföring

Vi var först med att introducera begreppet rekryteringsmarknadsföring, vilket innefattar både traditionell jobbannonsering samt employer branding. Våra produkter inom dessa områden är framtagna för att hjälpa våra kunder hitta rätt kompetens och bygga sitt arbetsgivarvarumärke på en allt mer konkurrensutsatt arbetsmarknad.

Riktad marknadsföring

Inom området riktad marknadsföring erbjuder vi produkter som ger våra kunder möjlighet att nå ut med rätt budskap till rätt målgrupp, i såväl nischade som breda kanaler. Det kan handla om allt från att väcka debatt bland svenska politiker för en särskild fråga, eller får verksamhetschefer att förstå affärsnyttan med en viss typ av IT-tjänster. Oavsett budskap, målgrupp och syfte med din aktivitet vill vi ge dig rätt kanaler för att lyckas.

Tack vare exklusiva partnerskap med några av Sveriges största mediehus har vi möjlighet att ständigt utveckla och presentera nya ledande mediekoncept. Målet är helt enkelt att alltid ligga ett steg före, för att kunna bistå våra kunder och partners med de mest nytänkande och främsta produkterna på marknaden.

Vi är stolta partners till bland andra