Stäng
Framtidsmedia

Praktik: Designer på Framtidsmedia

 

Har du ett öga för det grafiska och är en fena på Adobe InDesign, Adobe Illustrator och Adobe Photoshop? Tycker du att det är superkul att sätta guldkant på en bild eller sajt? Kom och praktisera på Framtidsmedia redan i vår!

Hos oss får du möjlighet att vara en viktig del av vårt härliga contentteam där du kommer att producera redaktionella och brandingannonser, både till print och digitala medier – detta i samarbete med några av Sveriges största tidningar, exempelvis Dagens Industri, Dagens Nyheter, GöteborgsPosten och Sydsvenskan.

Vilka är vi?
Vi på Framtidsmediagruppen arbetar med affärsutveckling och försäljning inom media i en mängd olika kanaler. Vi är ett ungt och modernt bolag som ständigt är i framåtrörelse. Som en del av vårt contentteam kommer du att arbeta tätt tillsammans med journalister, analytiker, säljare och campaign managers, men i första hand skapa snygga produktioner tillsammans med vår designer Linnéa.

Vad erbjuder vi?
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av layout avsett för printannonser som sedan byggs digitalt på landningssidor, främst via WordPress. Du kommer även få möjlighet att designa bland annat headers, digitala banners och säljmaterial; allt som behöver en designmässig guldkant. Tycker du dessutom att det är roligt att skriva när andan faller på är det ett stort plus i kanten! Med andra ord så kommer du att fungera som en idéspruta och kreativ tillgång i vårt team. 

Vem är du?
Du är kreativ, noggrann, effektiv och har grundläggande kunskaper i Adobe InDesign, Adobe Illustrator och Adobe Photoshop. Vi ser framförallt att du är en fena på Adobe InDesign. Du drivs av ett högt tempo och har en naturlig fallenhet för layout och grafisk formgivning. Arbetet på produktionen präglas av snäva deadlines vilket kräver enormt fokus och stresstålighet. Men viktigast av allt är att du har en god samarbetsförmåga och en ödmjuk attityd då våra ledord är Laget, Jaget, Draget. Vi tycker helt enkelt att man ska ha riktigt kul på jobbet.

Vill du praktisera hos oss?
För frågor om arbetsuppgifter kan du kontakta vår designer Linnéa Påhlman på linnea.pahlman@framtidsmedia.se. 

Vill du söka praktikplatsen direkt? Kul! Berätta varför och när du vill vara här i ett mejl till Stina Franzen, Head of content, på stina.franzen@framtidsmedia.se, så träffas vi över en kaffe.

Vi är stolta partners till bland andra