Account Manager – Framtidsmedia

Account Manager

Vi söker fler drivna lagspelare!

Är du – eller vill du växa och bli – en säljare i världsklass? Framtidsmedia söker Account Managers till vårt kontor på Stureplan i Stockholm. Vi ser på försäljning som vilken elitidrott som helst och är du redo att satsa seriöst lovar vi att hjälpa till att utveckla dig till en av mediebranschens främsta säljare.

Framtidsmedia grundades 2013 och är i dag ett av Nordens ledande bolag inom affärsutveckling och försäljning av media. Vår affärsidé är att ständigt utveckla, förbättra och introducera nya marknadsföringskoncept tillsammans med stora publicister som Dagens Nyheter, Dagens industri och Göteborgs-Posten. Vår produktportfölj består i dagsläget av innovativa och nytänkande lösningar inom digital native advertising, print och event.

Framtidsmedia är ett av sex bolag i mediekoncernen Future Media Group och arbetar tillsammans med våra systerbolag på våra fina kontor i centrala Stockholm och Oslo. Vi har vuxit snabbt sedan starten och den främsta anledningen till det är extremt ambitiösa och drivna människor. Majoriteten av våra anställda har varit med oss många år, vilket är en starkt bidragande framgångsfaktor när det kommer till allt från att lära upp och stötta nya kollegor till utveckling av innovativa produkter och koncept.

ÖKA Tillsammans med oss

Eftersom vi redan i dag har många av branschens bästa säljare hos oss är vi mycket noga med vilka talanger vi anställer – det är viktigt att det blir rätt både för dig och för oss. Våra värderingar samt fyra ledord  Öppenhet, Kvalitet, Affärstänk och Tillsammans genomsyrar hela vår koncern. Det är viktigt att du känner att du också kan stå bakom dessa och vill ”ÖKA Tillsammans” med oss.

Har du uppnått framstående resultat inom försäljning sedan tidigare är det starkt meriterande men vi söker även dig som uppväger brist på tidigare erfarenhet med rätt engagemang och driv – de egenskaper som definierar oss som jobbar på Framtidsmedia. Känner du igen dig vågar vi lova att både du och ditt framtida team kommer att trivas bra ihop.

Vi söker nu dig som:

– Tydligt har utmärkt dig som en topp-presterare med stor potential, oavsett om detta varit på din tidigare arbetsplats, genom dina studier eller på något annat sätt i livet.
– Är driven, ansvarstagande, tävlingsinriktad och gillar att jobba mot högt uppsatta mål.
– Är en social och positiv person – för att inte nämna en utpräglad lagspelare.
– Då vi dagligen talar med beslutsfattare inom näringslivet är det viktigt att du kan uttrycka dig på ett välformulerat sätt i både tal och skrift.

Primära arbetsuppgifter:

– Som Account Manager hos Framtidsmedia kommer du att sälja annonslösningar och sponsrad redaktionell marknadsföring i några av Sveriges största medier, exempelvis Dagens Nyheter, Dagens Industri och Göteborgs-Posten.
– Du kommer att arbeta med kontinuerlig research och business intelligence, för att ständigt hålla dig uppdaterad på vad som händer inom de branscher och på de marknader där våra kunder agerar.
– Du kommer att axla uppföljning och vård av dina kunder, därför är det viktigt att du vet vad begreppet ”att ligga steget före” innebär när det gäller kundvård.

Vi erbjuder dig:

– En fast lön med en attraktiv och generös bonusmodell.
– Möjligheten att jobba med seriösa, attraktiva och växande produkter.
– Möjligheten att jobba i samma team som några av Sveriges bästa säljare, vissa med över tio års erfarenhet av framgångsrik försäljning och affärsutveckling inom media.
– En rolig arbetsplats! Vi tycker det är viktigt att man har kul på jobbet, därför gör vi ofta olika aktiviteter tillsammans, exempelvis resor, tävlingar, after works, konferenser och temadagar.
– Personlig utveckling: Vi tror på att investera i våra medarbetare. Därför erbjuder vi flera utbildningsprogram under din karriär på Framtidsmedia och gästas flera gånger i månaden av Sveriges främsta föreläsare inom försäljning, entreprenörskap och ledarskap.
– Ett stimulerande arbete i en expansiv organisation. Vi siktar på att bli bäst inom varje område vi engagerar oss i.
– En platt organisation med stort fokus på affärsutveckling och innovation där du har möjlighet att bidra, växa och påverka bolagets utveckling.

Är du redo?

Känner du igen dig i beskrivningen? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@framtidsmedia.se eller kontakta vår härliga rekryterare Linda Wells på telefonnummer 070 410 3304 eller linda.wells@framtidsmedia.se.

Lär känna oss!

Vill du lära känna oss ännu bättre eller få svar på dina frågor kan du spana in vår hemsida eller följa oss på @framtidsmediase på Instagram.


  Fyll i formuläret så ringer vi dig!  Hur hittade du det här jobbet?:

   

  Lediga tjänster
  Ta chansen att under stort eget ansvar arbeta med varierande uppgifter/produkter
  Vi söker fler drivna lagspelare!
  Hur kan vi ta Framtidsmedia till nästa nivå tillsammans?