Bli en av oss

Är du en skön och positiv lagspelare? Har du en stark vilja att bli framgångsrik? Är du social, driven och gillar att jobba mot högt uppsatta mål? I så fall vill vi gärna ha dig i vårt gäng!

Lediga tjänster
Ta chansen att under stort eget ansvar arbeta med varierande uppgifter/produkter
Vi söker fler drivna lagspelare!
Hur kan vi ta Framtidsmedia till nästa nivå tillsammans?
VÅRT ERBJUDANDE

På Framtidsmedia får du möjligheten att växa, skapa en karriär och viktigaste av allt – ha riktigt kul på jobbet!

VÅRT ERBJUDANDE
Vad vi erbjuder dig

Marknadens mest attraktiva arbetsplats

På Framtidsmedia kommer du få arbeta med att skapa och utveckla relationer för att göra riktiga affärer. Vi ser på försäljning som vilken elitidrott som helst, och är du redo att satsa seriöst så lovar vi att hjälpa till att utveckla dig till en av mediebranschens främsta säljare. Du får vara med och utveckla produkterna och ta fram egna projekt. Hos oss får du möjligheten att jobba i team med några av Sveriges bästa säljare, med lång erfarenhet av framgångsrik försäljning och nytänkande inom medieförsäljning.

Hårt arbete ska belönas

Vi ställer alltid upp för varandra och vi firar våra segrar tillsammans som ett team. Vi brinner för ständig utveckling och därför erbjuder vi kontinuerligt säljutbildningar och har en generös bonusmodell. Vi gör dig till en blivande entreprenör och erbjuder dig ett stimulerande arbete i en expansiv organisation där vi siktar på att bli bäst inom varje område vi engagerar oss i.

Out of office

Allt kan inte vara allvar hela tiden. Vi tycker det är viktigt att man har kul på jobbet, därför gör vi kontinuerligt olika aktiviteter tillsammans. Utlandsresor till Ibiza och Asien, träningsdagar och temadagar på kontoret är bara några av de saker vi gillar att hitta på tillsammans.

Lediga tjänster
Ta chansen att under stort eget ansvar arbeta med varierande uppgifter/produkter
Vi söker fler drivna lagspelare!
Hur kan vi ta Framtidsmedia till nästa nivå tillsammans?