2020-02-05

”The sky is not the limit”: Skånska Ebba hittade rätt i Framtidsmedias energiska team

Ebba Hansson har alltid varit en person med högt driv och mycket energi.

Som tonåring spelade hon fotboll på elitnivå och många av de lärdomar hon fick då vad gäller tydlig målsättning, att jobba hårt och att vara noggrann har hon tagit med sig in i sin roll som Senior Account Manager på Framtidsmedia.

– Att flytta till Stockholm kändes som en golden ticket. Jag hade ingen aning om vad jag gav mig in på men det fanns aldrig någon tvekan om att det var hit jag skulle.

Ebba började jobba i en start up, en erfarenhet hon är glad för idag, men efter ett tag insåg hon att hon var sugen på nya utmaningar. Det var dock genom hennes roll på start up-företaget som hon kom i kontakt med Framtidsmedia för första gången.

– Jag skulle sälja in ett event för beslutsfattare och säljare, där man fick lyssna på inspirerande föreläsningar. Då fick jag kontakt med min nuvarande chef här på Framtidsmedia. Med honom bokade jag mitt första kundmöte – jag var bara 19 år och helt oerfaren, så det var väldigt spännande.

Efter lite om och men lyckades Ebba driva igenom försäljningen och då eventet närmade sig återupptog hon kontakten med Framtidsmedia. Samtidigt som hon förmedlade eventets agenda passade hon på att nämna att hon gärna skulle vilja veta mer om hur företaget jobbade.

– Jag hade en kompis som jobbade på Framtidsmedia och hon hade flera gånger sagt att hon var övertygad om att jag skulle trivas. Jag träffade min chef på en kaffe, men jag hade samtidigt kikat lite på att starta eget, så jag var ganska kluven. Skulle jag välja att fortsätta som anställd behövde det vara ett väldigt speciellt ställe.

Hennes chef sa och lyfte precis det som Ebba kände att hon behövde höra för att ta steget in till Framtidsmedia och det är hon idag oerhört glad över att han gjorde. Den energi och det driv hon har hittat här påminner mycket om det hon kände då hon spelade fotboll och hon ser många likheter mellan Framtidsmedia och idrotten.

– Vi är ett elitlag som strävar åt samma håll och som kompletterar varandra väldigt bra, även om vi är gäng individer med olika personligheter. För de som är villiga att göra jobbet finns det verkligen inget tak på hur långt man kan klättra, vilket jag själv är ett bra exempel på. Jag jobbade riktigt hårt och kämpade mig till en befordran redan efter ett halvår. Sedan dess har jag fortsatt att satsa och klättra – the sky is not the limit!

 

Blir du nyfiken på att veta mer om oss?

Läs mer om vilka tjänster vi har ute och skicka din ansökan med cv och personligt brev till rekrytering@framtidsmedia.se!

Vill du lära känna oss ännu bättre kan du även spana in vår Instagram @framtidsmediase eller ringa vår rekryterare Linda Wells på:  070 410 3304
Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss

Vill du ha hjälp att synas eller veta mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa innehåll som ger mervärde? Kontakta oss!

info@framtidsmedia.se
Kontakta oss
info@framtidsmedia.se